Μαγικό τριήμερο  στο Viral bar της Παλιάς Πόλης

Ενα μαγικό τριήμερο έρχεται να "ταρακουνήσει" την Παλιά πόλη, στο bar Viral με αγαπημένους καλλιτέχνες και μουσικούς παραγωγούς.

Το καινούργιο bar της Παλιάς Πόλης που άνοιξε τις πόρτες του για τους θαμώνες της νυχτερινής ζωής του νησιού πριν απο δέκα περίπου μέρες, πραγματοποιεί ένα "δυναμικό'" ξεκίνημα με ονόματα που δεν μας αφήνουν αδιάφορους.
Το τριήμερο ξεκινάει με τον αγαπημένο Λουκά Γιώρκα που θα μας τραγουδήσει επιτυχίες δικές του και όχι μόνο την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Το Σάββατο, η  ραδιοφωνική παραγωγός και dj Ρανια Κωστακη θα μας συντροφεύσει σε ενα μοναδικο dj set μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κλείνοντας το τριήμερο, την Κυριακή παραμονή του Αγίου Πνεύματος, στο Viral θα βρίσκονται Κωστας Ορφανιδης και Μανώλης Βονάκης για να διασκεδάσουν μαζί μας όπως τόσους μήνες μας έχουν συνηθίσει.
Δροσιστικά κοκτέιλ, επιλεγμένες ποικιλίες κρασιών, ξεχωριστά event, με τη διασκέδαση να ξεκάνει νωρίς και μας απογειώνει  εως το πρωί, ειναι ο συνδυασμός που αναμένεται να γίνει απο τις must επιλογές μας για αυτό το καλοκαίρι.

Viral Bar
Πλάτωνος 21, Παλιά Πόλη
τηλέφωνο 2241 069285
f: Viral Bar&Lab