Τετραπλή… κάλυψη ψάχνει ο Φοίβος

Ο Φοίβος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Χρειάζεται ακόμα ενίσχυση στο ρόστερ και κάλυψη κενών θέσεων, σε μια προσπάθεια να είναι έτοιμο το έμψυχο υλικό του, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Σάββα Ορφανίδη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φοίβος θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα τεσσάρων παικτών.
Πρόκειται για δυο τερματοφύλακες και δυο επιθετικούς, οι οποίοι θα ενισχύσουν πολύ το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, μίλησαν την Τετάρτη το βράδυ με τα «δικά τους παιδιά» Πανταζόπουλο, Μήτρου, Τσουβαλά και άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και σαφέστατα ανήκουν στο σύλλογο. Έγινε μια τυπική συνάντηση και κουβέντα, με αφορμή την προετοιμασία και τη νέα περίοδο.

Το «αγκάθι» της περιόδου αυτής, αναμένεται να είναι τελικά ο Λάκης Αξιώτης. Για καθαρά προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς  λόγους, ο ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί στο Καστελλόριζο όπου πλέον εργάζεται. Από κει αναμένεται σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, να επιστρέψει στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Αυτό σημαίνει πώς θα χάσει την προετοιμασία και θα έρθει στη Ρόδο λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αν θα προλάβει να αγωνιστεί έγκαιρα καθώς η ομάδα τον χρειάζεται, αλλά εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν  πώς ο Αξιώτης δέχεται βροχή προτάσεων από πολλές ομάδες του νησιού μας και ιδιαίτερα από κείνες που έχουν σκοπό να πρωταγωνιστήσουν φέτος.

Σαφέστατα είναι ένα θέμα, που θα πρέπει να λύσει ο Φοίβος, που για τον ποδοσφαιριστή έχει πάντα τον πρώτο λόγο.