Γυάλισε το μάτι τους στον Ανταγόρα

«Όσο πιο δύσκολα, τόσο πιο δίκαια» λένε στον Ανταγόρα με αφορμή την κλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 γυναικών που τον έριξε στον ίδιο υποόμιλο με τους πλέον ισχυρούς αντιπάλους που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, τα Χανιά, τους Δαναούς Άργους και τον Έσπερο Πάτρας (απομένουν τα τυπικά για να αναδειχθεί πρωταθλητής στην ΕΣΚΑΗ).

Μόνο το Καρλόβασι θεωρείται «βατή πρόκληση» αν και φημολογείται ότι μπορεί και να μη δώσει τελικά το «παρών» στα παιχνίδια μπαράζ.

Πάντως, ο υψηλός – όπως αναμένεται – βαθμός δυσκολίας των αγώνων (21-26 Ιουνίου) στο Μετς έχει πεισμώσει τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου που είναι πιο αποφασισμένες από ποτέ να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια, ένα κάθε φορά, για να φτάσουν στο στόχο της ανόδου. Μάλιστα, λένε μεταξύ άλλων ότι αν καταφέρουν και περάσουν από αυτόν τον όμιλο, θα έχουν δείξει και τα πρώτα δείγματα γραφής για τη δυναμικότητά τους εν όψει Α2!

Από την προσεχή εβδομάδα, ο Ανταγόρας θα ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς της προετοιμασίας του καθώς θα ενσωματωθεί και η Μάγδα Καραμπατζάκη ενώ ο Γιάννης Παπούλης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα απουσιών μέχρι στιγμής.