Έχουν μεγάλο κίνητρο στην Καλλιθέα

Σε ρυθμούς μπαράζ ανόδου έχει μπει για τα καλά η Καλλιθέα η οποία προπονείται εντατικά για τους αγώνες της Αθήνας στις 21-25 Ιουνίου στους οποίους φιλοδοξεί να δείξει το καλό της πρόσωπο και να κερδίσει την πρώτη θέση που οδηγεί στη Γ’ εθνική.

Ο Χρήστος Μπίλιας βλέπει τους παίκτες του να έχουν μεγάλο κίνητρο και να προσπαθούν με συνέπεια και όρεξη στις προπονήσεις οι οποίες είναι δυνατές και τον αφήνουν πολύ ικανοποιημένο. Ειδικά και με την επιστροφή του Γιάννη Κούρου που είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο ισχίο και είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα.

Αντίθετα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούν μακριά από το πρόγραμμα της ομάδας τον Βασίλη Εκινέ ο οποίος πάντως αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα και να παίξει έστω και στο τελευταίο από τα τέσσερα παιχνίδια (σε αυτό με τον ισχυρό και υπολογίσιμο Βούρειο Χίου).

Οι λεπτομέρειες για το ταξίδι έχουν ήδη τακτοποιηθεί και η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/6) ενώ θα επιστρέψει την Κυριακή 25 του μήνα.