Ευχαριστήρια ανακοίνωση Προέδρου Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, μετά την 1η επιτυχημένη Γενική Συνέλευση της Ιστορίας της, η οποία έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου 2017 στο Ξενοδοχείο Ρόδος Πάλας, ευχαριστεί δημόσια:

- Τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Ρόδος Πάλας για την ευγενική χορήγηση της αιθούσης που έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση
- Ομοίως τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Πλάτινουμ Ατριουμ και Μεντιτεράνιαν για τη φιλοξενία των επισκεπτών-προσκεκλημένων μας από Αθήνα και από Κω.
- Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον Πρόεδρο Διευθυντών Ξενοδοχείων κ.Γιώργο Ματσίγκο για όλα όσα έκαναν για την Ένωσή μας όλο αυτό το διάστημα και την αγάπη τους στην Ελληνική Αστυνομία γενικότερα.
- Την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού κ. Ερμίνα Μπότσαρη για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδεικνύει στην Ένωσή μας και για τις γυναίκες με τις παραδοσιακές φορεσιές του χορευτικού της Ενότητας Ιαλυσού, οι οποίες με την παρουσία τους και τα παραδοσιακά εδέσματα που προσέφεραν έδωσαν μία νότα της παράδοσης του Αιγαίου στην αίθουσα.
- Τους δημοσιογράφους των δύο έγκριτων και έγκυρων τοπικών εφημερίδων “Ροδιακή” και “Δημοκρατική” που κάλυψαν αξιόπιστα τη Γενική Συνέλευσή μας με τα ρεπορτάζ τους σχετικά με την 1η Γενική Συνέλευση.
- Τους δημοσιογράφους των έγκριτων και επίκαιρων τοπικών αλλά και αθηναϊκών sites που επίσης ανέδειξαν  τη Γενική Συνέλευσή μας με τη δύναμη των ΜΜΕ που επικοινωνούν, αλλά και της αλήθειας που υπηρετούν.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος χαιρέτησε την Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο μέσω βίντεο skype κι έκανε όλους τους Ρόδιους και Αιγαιοπελαγίτες παρευρισκόμενους να χειροκροτήσουν στο πρόσωπό του το νέο ήθος και το νέο ύφος που ο Αρχηγός μας διδάσκει κι εμείς πιστά υπηρετούμε.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευθύμιος Ι. Καλαματας
Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου