Σάββενας: «Υπόσχομαι δουλειά, χτίζουμε κάτι καινούργιο»

Στο πρόσωπο του Γιώργου Σάββενα βρήκε ο Κλεάνθης το διάδοχο του Μιχάλη Τσιβρινή στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του.  Οι παράγοντες της διοίκησης και ο έμπειρος προπονητής έδωσαν τα χέρια το βράδυ της Πέμπτης, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, στην οποία ο πρώην τεχνικός του Ιάλυσου μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη και γεμάτος ενέργεια.  

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή μου να πάω στον Κλέανθη, γιατί έχω διατελέσει και ποδοσφαιριστής του. Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, οι άνθρωποι με προσέγγισαν θετικά από την πρώτη στιγμή και είπα κατ’ ευθείαν το ναι, γιατί υπάρχουν βάσεις και υποδομές στην ομάδα. Αυτό που υπόσχομαι είναι δουλειά, γιατί πάμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο.

Πιστεύω πως με τη βοήθεια όλων θα βγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα καθορίσουμε τους στόχους μας μέσα από τα παιχνίδια, ένα προς ένα», υπογράμμισε ο νέος τεχνικός των Παραδεισιωτών, δίνοντας το στίγμα της φιλοσοφίας εντός της οποίας θα κάνει τις επιλογές του και θα κινηθεί ο σύλλογος.

Από χθες, η διοίκηση και ο προπονητής του Κλεάνθη ασχολούνται με την αξιολόγηση του φετινού ρόστερ. Ένας προς έναν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα κληθούν να συζητήσουν και με δεδομένο πως ισχύει το «όλα από την αρχή», κανένας δεν μπορεί να πάρει όρκο για το εύρος των αλλαγών που θα γίνουν.