Με το πλάνο Αλεξιάδη στον Ιάλυσο

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Ιάλυσου, σε ότι αφορά τις συνεργασίες που θα συναφθούν σε όλους τους τομείς, για να προκύψει μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, βαδίζουν στις δικές τους επαφές με βάση το πλάνο του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο οποίος σημειωτέον και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είναι επιφορτισμένος με την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μέχρι τις 15 Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως, δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο καθώς οι επαφές συνεχίζονται κι όπως λέχθηκε χαρακτηριστικά, αυτό θα συμβεί με την ολοκλήρωση όλων των επαφών και το κλείσιμο των συνεργασιών στον Ιάλυσο.

Η ουσία είναι πάντως, πως οι «ερυθροκίτρινοι» κινούνται για την ενίσχυση τους σύμφωνα με το σχεδιασμό του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να πετύχει στη δεύτερη σαιζόν που θα έχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.