Με φυσιοθεραπευτή τον Μάτση ο Φοίβος

Σε μια σημαντική συνεργασία προέβη την Πέμπτη το βράδυ η διοίκηση του Φοίβου, πλαισιώνοντας τον πάγκο της με ένα άνθρωπο ο οποίος θα έχει σαν μέλημα του, την υγεία των παικτών της ομάδας.

Ήρθε σε συμφωνία με τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Μάτση, ο οποίος θα έχει ως καθήκον την φροντίδα των παικτών στις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες. Θα πρέπει να σημειωθεί πώς ο Γιώργος Μάτσης έχει μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του σε πάγκους ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίβου αναφέρει:
«Το  Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την συμφωνία με τον φυσιοθεραπευτή-μασέρ, Γιώργο Μάτση για την επόμενη σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Φοίβου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠ
Στο μεταξύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το ποδοσφαιρικό καμπ που διοργανώνεται στο γήπεδο της Κρεμαστής από τις 10 μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Σε αυτό οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι τις 5 Ιουλίου.
Μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό
-Παιδιά γεννηθέντα 2012-2011 (Αστεράκια)
-Γεννηθέντα το 20010-2009 (Πρέ Τζούνιορ)
-Παιδιά γεννηθέντα 2007-2008 –(Τζούνιορ)
-Όσα γεννήθηκαν τα 2005-2006-(Προπαιδικό)
-Γεννηθέντα 2003-2004 –(παιδικό)
-Και 2001-2002 –(Εφηβικό)

Υπεύθυνοι του καμπ θα είναι ο Λάζαρος Καλημέρης και ο Σάκης Δέδες πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, Κάτοχος Διπλώματος UEFA, Μέλος προπονητικού TEAM της AS MENDRA STRASBURG FC προπονητής ποδοσφαίρου.
Περιττό να σημειωθεί πώς το δεκαήμερο αυτό το γήπεδο της Κρεμαστής θα πλημυρίσει από μικρά παιδιά που διψούν για ποδόσφαιρο.