Ανησυχητική  στασιμότητα και «ψηστήρι» στους νυν

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, έστω και στο βαθμό που θα μπορούσε να γεννήσει μία πρώτη ελπίδα για την αποφυγή μίας σοβαρής κρίσης, ικανής να απειλήσει τη συμμετοχή της ομάδας στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, συνεχίζονται οι προσπάθειες των παλαιών παραγόντων του Ηρακλή Μαριτσών να βρουν ενδιαφερόμενους για τη διοίκηση του σωματείου.

 Η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση, την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης, πλησιάζει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «παλιοσειρές» του Ηρακλή προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με δύο τρεις ντόπιους και γνωστούς επιχειρηματίες και να τους πείσουν να εμπλακούν στα ποδοσφαιρικά κοινά του τόπου.

Το «αγκάθι», που κάνει πολλούς παράγοντες διστακτικούς, δείχνει να εντοπίζεται  στην πραγματικότητα που θέλει την όποια νέα διοίκηση να ξεκινάει από το μηδέν.

Όπως σημείωνε ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Παπαδημήτρης, οι πιθανότητες να βρεθεί λύση θα αυξηθούν σημαντικά μόνο στην περίπτωση που τρεις τέσσερις παράγοντες της απερχόμενης διοίκησης αναθεωρήσουν την απόφασή τους να αποχωρήσουν, δίνοντας μία πρώτη διοικητική «μαγιά».