Φιλόδοξο πλάνο  με «τιμονιέρη»  τον Ξύπα ο Ευκλής

 Στη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα «παντρεύει» την εμπειρία με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του φυτωρίου του συλλόγου, προσβλέπει η διοίκηση του Ευκλή κι ακριβώς επειδή το εγχείρημα είναι συγκεκριμένο και έχει τα δικά του «μυστικά», αναζήτησε και βρήκε τον προπονητή που τα γνωρίζει.

Το πλάνο των Σορωνιατών αναλαμβάνει να εξελίξει ο πρώην τεχνικός του Ακουσίλαου Γιώργος Ξύπας, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση-πρόκληση να εργαστεί στον Ευκλή.

Η διοίκηση του τελευταίου του εύχεται, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές με τους οποίους ήρθε σε επαφή μετά το «διαζύγιο» με το Λάζαρο Θρουμουλόπουλο.

 Ο Γιώργος Ξύπας ονειρεύεται τη δημιουργία μίας ομάδας που στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα είναι ικανή να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει. Όπως εκτιμά ο ίδιος, το «χτίσιμό» της θα ξεκινήσει από το μισό φετινό κορμό (αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν), ενώ θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφές.

Μετά την ταλαιπωρία που πέρασε ο Ευκλής προς το τέλος της φετινής χρονιάς, το ξεκίνημα της επόμενης θα τον βρει ξανά στο γήπεδό του στον Άγιο Σουλά.