Ο Προμηθέας «ψωνίζει» από Κολοσσό!

Πριν δύο χρόνια, ο αρχηγός του Κολοσσού Η Hotels, Άγγελος Τσάμης, άφησε τη Ρόδο και τους «θαλασσί» για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα, για λογαριασμό του Προμηθέα ο οποίος αγωνιζόταν στην Α2. Δύο χρόνια μετά, ο Τσάμης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για τον Προμηθέα ο οποίος ωστόσο φαίνεται να επιμένει …ροδίτικα όσον αφορά στη μεταγραφική αγορά και δη την ελληνική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του basketblog.gr, οι Πατρινοί, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Μάκη Γιατρά, έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους στις προσθήκες Ελλήνων αθλητών στο ρόστερ της νέας σεζόν τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά στη Ρόδο με τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels, σαφώς πολύ καλύτερη από την προηγούμενη στην Αμαλιάδα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι «τον διεκδικούν έντονα κι έχουν πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν».

Βέβαια, ο Βασιλόπουλος είναι μεταξύ των ονομάτων που ο Κολοσσός H Hotels θα επιδιώξει να διατηρήσει στο ρόστερ του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι τελικά στην άκρη του πάγκου. Από την άλλη, ενδέχεται να παίξει ρόλο στην απόφαση του ίδιου του παίκτη το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ροδιτών τη νέα χρονιά.

Το ενδιαφέρον του Προμηθέα για τους Έλληνες αθλητές του Κολοσσού δεν περιορίζεται στον Βασιλόπουλο. Χθες υπήρξε ακόμη ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», που ανέφερε χαρακτηριστικά το ενδιαφέρον των Πατρινών για τον Χρήστο Σαλούστρο, ασχέτως αν στο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι «τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ» και όχι στον Κολοσσό…

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλούστρος και τις δύο σεζόν που έμεινε στη Ρόδο, αποτέλεσε βασικό «εργαλείο» για τον Άρη Λυκογιάννη και παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισε με τους τραυματισμούς του στο γόνατο, φέρεται να είναι μέσα στη λίστα των παικτών του βασικού κορμού που προορίζονται προς παραμονή.