Αύριο το τετ α τετ με Πάττα

Την Κυριακή ξεκινούν οι επαφές της Διοίκησης του Χρήστου Αποστολάτου με τον Κώστα Πάττα προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία και να ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα οι επαφές με τους παίκτες οι περιπτώσεις των οποίων χρήζουν ανανέωσης για την νέα περίοδο.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας «εφιστούν την προσοχή» σε παράγοντες άλλων συλλόγων που ήδη έχουν πλησιάσει παίκτης της ομάδας, να απευθυνθούν στην ίδια την νέα Διοίκηση,  καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στον Αστέρα και φυσικά το ΔΣ είναι εκείνο που έχει πάντα τον πρώτο λόγο.
Πιο αναλυτικά και για τις δυο περιπτώσεις η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:   

«Από την Κυριακή 4 Ιουνίου ξεκινάει τις επαφές της η νέα Διοίκηση του Χρήστου Αποστολάτου στον Αστέρα Παστίδας . Πρώτο της μέλημα φυσικά, είναι η επαφή και η συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Πάττα , του οποίου η παρουσία με την δουλειά του στον πάγκο της ομάδας, αλλά και στο θέμα κύρια της ανάδειξης των ταλέντων  μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος, θεωρείται πετυχημένη

Από την Δευτέρα επίσης θα ξεκινήσει η επαφή της νέας Διοίκησης με τους παίκτες της ομάδας, στα πλαίσια των ανανεώσεων της συνεργασίας και ευχή της είναι στον τομέα αυτό να μείνουν άπαντες στο ρόστερ του Αστέρα.

Με αφορμή τις «κινήσεις» που γίνονται από άλλους συλλόγους που «πλησιάζουν» ποδοσφαιριστές του Αστέρα, η Διοίκηση του, θα ήθελε να πληροφορήσει  όλους όσους κινούνται «δια της πλαγίας», πώς οι παίκτες ανήκουν στον Αστέρα, ο οποίος έχει για όλους τον πρώτο λόγο και φυσικά του ανήκουν.
Καλό θα ήταν αν θέλουν να εντάξουν τους παίκτες στην ομάδα τους, να έρθουν σε επαφή με το ΔΣ του Αστέρα Παστίδας προκειμένου να έχουν σαφείς και επίσημες απαντήσεις»