Λευτέρης εντός, Λευτέρης εκτός στο Διγενή

Η αναδιοργάνωση και η συγκρότηση του ρόστερ μίας ομάδας, πόσο δε μάλλον όταν αυτή ανεβαίνει «σκαλοπάτι», αφήνει χώρο, απόλυτα φυσιολογικά, σε όλα τα σενάρια, ειδικά δε στην περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να παραμείνει πιστή στις αρχές της, στη φιλοσοφία της και στο οικονομικό πλαίσιο που ορίζουν οι δυνατότητές της, η τοπική κοινωνία και η λογική.

 Το πλάνο του Διγενή είναι απόλυτα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο από πέρσι και όπως τονίζουν οι παράγοντές του, δεν σκοπεύουν να παρεκκλίνουν στο παραμικρό και υπό αυτό το πρίσμα, είναι μάλλον αναμενόμενο πως η διαδικασία καταρχήν των ανανεώσεων συνεργασιών θα φέρει επιτυχίες, αλλά και απώλειες.  

Οι Κοσκινιάτες κράτησαν στο δυναμικό της ομάδας τον γεννημένο το 1993 αμυντικό Λευτέρη Κώτη,  ο οποίος ακολούθησε τους Βασίλη Παπασταμάτη, Αλέξανδρο Μάνο, Αντώνη Διακάκη, Αντώνη Χατζηνικόλα, Ανδρέα Μοσκιού, Γιώργο Μολόχα και Γιώργο Χουτεσιώτη.

Αντίθετα, ο Λευτέρης Πλαγγέντης είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή, ακολουθώντας τους Ίκαρο Τριπολίτη, Τσαμπίκο Νικολέττο και Χάρη Κατσούλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το χάσμα ανάμεσα στα «θέλω» του 28χρονου επιθετικού και τα «μπορούμε» της διοίκησης είναι μεγάλο και υπό τις παρούσες συνθήκες, εξαιρετικά δύσκολο να γεφυρωθεί, συνεπώς όλα δείχνουν επικείμενο «διαζύγιο». 

Ο Λευτέρης Πλαγγέντης δείχνει να έχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό με την ομάδα των Κοσκινού ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Λευτέρης Πλαγγέντης δείχνει να έχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό με την ομάδα των Κοσκινού ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ