Κλεάνθης: Η σημαία στον ιστό της

Ως συμφωνία ψυχής αλλά και ουσίας, μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή στην οποία κατέληξαν η διοίκηση του Κλεάνθη και ο Παναγιώτης Καρίκης.

Οι Παραδεισιώτες άνοιξαν το «χορό» των ανανεώσεων με τον εμβληματικό αρχηγό τους, ο οποίος θα διατηρήσει το σύνθετο ρόλο του, καθώς και την εκγύμναση των συμπαικτών του αναλαμβάνει, αλλά και την ευθύνη για τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου. Το Δ.Σ. υποδέχθηκε την παραμονή του Παναγιώτη Καρίκη με έκδηλη ικανοποίηση, την οποία και εκφράζει μέσα από την επίσημη ανακοίνωσή του:  

  «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Παναγιώτη Καρίκη για όγδοη χρονιά. Για τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Καρίκης θα είναι υπεύθυνος ακαδημιών, γυμναστής και παίκτης της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Η ικανοποίηση για τη δουλειά και τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έφερε την ανανέωση της συνεργασίας για άλλη μία χρονιά». 

                                            Καρίκης: «Στην ομάδα που μεγάλωσα»

   Τη χαρά του για την παραμονή στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του εξέφρασε, μέσω της δήλωσή του στην «Α.Ρ.», ο Παναγιώτης Καρίκης, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της:

 «Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα όπου μεγάλωσε ποδοσφαιρικά αλλά και μεγαλώνω προπονητικά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, εύχομαι στο καινούργιο Δ.Σ. καλή χρονιά και στον προπονητή καλή επιτυχία στη νέα αυτή σεζόν.