Γιορτινή αυλαία για τον Ιάλυσο

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος για τον Ιάλυσο, ο οποίος βρέθηκε στ’ Απόλλωνα και αγωνίσθηκε με τη Μικτή Επιλέκτων της περιοχής  και Απόλλωνα Απολλώνων  του Σταμάτη Μαργέλου, σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα, στην οποία φυσικά τον πρώτο λόγο είχαν οι τιμές στις οποίες προέβη ο Απόλλων Απολλώνων.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη (ΦΩΤΟ Σ.Π.)Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη (ΦΩΤΟ Σ.Π.)

Μετά τη διεξαγωγή του φιλικού με τους επίλεκτους, από την Διοίκηση του συλλόγου των Απολλώνων τιμήθηκαν:

-Ο Ιάλυσος για τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή του, αλλά και ως η καλύτερη ομάδα του τόπου μας, των τελευταίων χρόνων.

-Με τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας για την προσφορά του γενικότερα στο ποδόσφαιρο μας, αλλά και ως ο καλύτερος παράγοντας των ομάδων μας τα τελευταία χρόνια.

-Τιμήθηκε πέραν των άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης για την σημαντική προσφορά του στον Απόλλωνα Απολλώνων.

-Ο Γιάννης Τσαμπής σαν ο πιο φανατικός, αλλά και αγνός φίλαθλος του συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια και

Τιμήθηκε ο Νίκος Πλάτσης για την   προσφορά του στο ποδόσφαιρο και   το σύλλογο (ΦΩΤΟ Σ.Π.)Τιμήθηκε ο Νίκος Πλάτσης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και το σύλλογο (ΦΩΤΟ Σ.Π.)


-Φυσικά ο Νίκος Πλάτσης και για την ποδοσφαιρική του παρουσία αλλά και για την προσφορά του γενικότερα στον Απόλλωνα Απολλώνων
Ήταν μια γιορτή την οποία παρακολούθησαν αρκετά παιδιά του χωριού χειροκροτώντας κάθε καλή προσπάθεια

Βραβεύτηκε για το φίλαθλο του πνεύμα ο Γιάννης Τσαμπής (ΦΩΤΟ Σ.Π.)Βραβεύτηκε για το φίλαθλο του πνεύμα ο Γιάννης Τσαμπής (ΦΩΤΟ Σ.Π.)

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
Η εβδομάδα που έρχεται κρύβει πια πολλή δουλειά για τον Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία τα θέματα του προπονητή, των ανανεώσεων και των μεταγραφών των ποδοσφαιριστών, που θα αποτελέσουν ένα ισχυρό ρόστερ για την ποδοσφαιρική περίοδο που έρχεται.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης εξακολουθεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι σε διαρκή επαφή με την Διοίκηση του Ιάλυσου, προκειμένου να υλοποιηθεί ολόκληρο το πλάνο για την νέα περίοδο κατά τον ιδανικότερο τρόπο.  

Βραβεύτηκαν στα Απόλλωνα ο Ιάλυσος και ο πρόεδρος του Μιχάλης Χατζηνικήτας (ΦΩΤΟ Σ.Π.)Βραβεύτηκαν στ' Απόλλωνα ο Ιάλυσος και ο πρόεδρός του Μιχάλης Χατζηνικήτας (ΦΩΤΟ Σ.Π.)