Αστέρας Μασσάρων: Γλιτώνουν οι υποδομές, στο «σκοτάδι» η ανδρική

Το καλό νέο για τον Αστέρα Μασσάρων είναι πως τουλάχιστον τις υποδομές του θα τις σώσει. Το κακό είναι πως ισχύει το ίδιο για την ανδρική ομάδα του…

Τις τελευταίες μέρες οι διεργασίες ήταν συνεχείς, πολλοί από τους γονείς των παιδιών αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την ιδέα της διάλυσης και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει το πρωί της επόμενης Κυριακής (η ώρα έναρξης και ο τόπος θα ανακοινωθούν), θα επιβεβαιωθεί η δημιουργία ενός πυρήνα τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, που θα αναλάβουν να διασφαλίσουν τη λειτουργία των τμημάτων παίδων, προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για την κάθοδο εφηβικής ομάδας.

Στον αντίποδα, στην κατεύθυνση της σωτηρίας της ανδρικής ομάδας δεν έχει κουνηθεί φύλλο.

Ενδιαφέρον από τοπικούς παράγοντες δεν έχει καταγραφεί, αν και κάποιοι στα Μάσσαρι εκτιμούν πως από τη στιγμή που βρέθηκε η λύση για τις υποδομές και ως εκ τούτου, το βάρος της ευθύνης για τη λειτουργία τους βγαίνει από το κάδρο, όλο και κάποιος μπορεί να θεωρήσει την εμπλοκή του στην ανδρική ομάδα του ως μία λιγότερο ριψοκίνδυνη, χρονοβόρα και δαπανηρή υπόθεση και εν τέλει, να δεχθεί να βγει μπροστά.