Κατταβιά: Λύση συνεργασίας με Δράκο, Τσακμακίδη

Με τη φανέλα άλλης ομάδας και όχι αυτή της Κατταβιάς θα αγωνίζονται την ερχόμενη περίοδο οι Λευτέρης Δράκος και Σπύρος Τσακμακίδης, αφού έλυσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο της Νότιας Ρόδου, κάτι που ανακοινώθηκε χθες επισήμως.

Οι δύο παίκτες συνεισέφεραν σημαντικά στο να επιτευχθεί η άνοδος των «κιτρινόμαυρων» μετά από δέκα χρόνια στην Α’ Κατηγορία, γι’ αυτό θα γίνουν οι όποιες κινήσεις κάλυψης των θέσεών τους μέσω των μεταγραφών.

Η ανακοίνωση:
«Η Α.Ε.Κατταβιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Δράκο και Σπύρο Τσακμακίδη. Τους ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους πορεία».

Στην Κατταβιά όμως επιστρέφει ένας παλιός… γνώριμος, αυτή τη φορά ως βοηθός του Μανώλη Φραντζή στην τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για τον Ευθύμιο Ράδο, κάτοχο διπλώματος UEFA C, με την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» να έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ της Α.Ε.Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός πρώην ποδοσφαιριστή μας και νυν διπλωματούχου προπονητή UEFA C Ευθυμίου Ράδου ως άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Μανώλη Φραντζή. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά στα καινούρια του καθήκοντα».