Ξεκίνησε προετοιμασία με την εθνική η Μελλίνη

Από το Βόλο ξεκίνησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική ομάδα κωφών των γυναικών με μεγάλο φετινό στόχο τους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στη Σαμψούντα της Τουρκίας από τις 18 έως τις 30 Ιουλίου.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου και θα παραμείνουν στο Βόλο μέχρι τις 8 του μήνα οπότε και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους αλλά και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν.

Ο πήχης για τις αθλήτριες της Αθηνάς Ζέρβα είναι ψηλά και η ομάδα έχει στόχο για ακόμα μια χρονιά την κορυφή όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr η Ελληνίδα προπονήτρια: «Η εθνική ομάδα ξεκινάει πάλι από το Βόλο για το νέο της αθλητικό ταξίδι. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ξεκίνησε την 1η Ιουνίου. Η ομάδα είναι υγιής, αφοσιωμένη όπως πάντα στους στόχους της και οι αθλήτριες, μετά από την αγωνιστική χρονιά με τις ομάδες τους, βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η ομάδα αυτή έχει μια συγκεκριμένη συνταγή στον τρόπο που δουλεύει στο γήπεδο, στο πως καθορίζονται οι στόχοι και αφοσιωνόμαστε κάθε φορά σε αυτούς και βέβαια η μεγάλη της διαφορά είναι η ατμόσφαιρα αγάπης μεταξύ όλων μας. Με πολλή δουλειά, με υπομονή, μετριοφροσύνη και πείσμα πιστεύω ότι θα έρθει η επιτυχία να μας βρει.

Χωρίς τη συμπαράσταση πολλών ανθρώπων που είναι το πλευρό μας δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο δυνατοί και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους και φορείς που μας στηρίζουν, το δήμο Βόλου, ΔΗΠΕΘΕ, la petite cantine, τη λέσχη αξιωματικών φρουράς, τον αντιδήμαρχο κύριο Kαπουρνιώτη Μιχάλη, την ομάδα της Νίκης Βόλου, τον κύριο Kαπουρνιώτη Ζήση και την Φραγκούλη Ευγενία».

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τις Στεφανία Πατέρα, Ντίνα Μπαλκόγλου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Χρύσα Βεράνη, Γιάννα Βουδούρη, Δήμητρα Μελλίνη, Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή Χαϊνά, Λία Σαρακατσάνη, Αλεξία Σπίνου και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη.