Ξεκίνησε δυναμικά και τελειώνει  άμεσα ο Πολύστρατος

 Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας υπολογίζουν οι άνθρωποι του Πολύστρατου πως θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν και επίσημα τη σύνθεση του ρόστερ, από το οποίο θα απουσιάζουν μόνο δύο τρία ονόματα ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν δια της μεταγραφικής οδού.

 Οι συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι οδήγησαν φέτος την ομάδα των Λαέρμων στην κατάκτηση της καθ’ όλα τιμητικής τέταρτης θέσης στο δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λογικά, μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί.  

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με την πρόταση της διοίκησης έχουν ήδη συμφωνήσει οι Στράτος Χατζημιχαήλ, Σταύρος Παπαβασιλείου, Γιάννης Μπακαρής, Αγαπητός Λυκοπάντης, Νίκος Αναστασιάδης και Τάκης Δημητρίου και το πλέον πιθανό είναι να τους ακολουθήσει και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων τους.

Ο προπονητής Βασίλης Βασιλώττος επιθυμεί να κρατήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στους οποίους στηρίχθηκε και τον στήριξαν και τη μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν δύο τρεις αθλητές, που για διάφορους λόγους δεν θα συνεχίσουν.