«Ενέσεις» φρεσκάδας και ίδια φιλοσοφία στη Μαλώνα

Με το σχεδιασμό της επόμενης μέρας του Αγίου Γεωργίου θα αρχίσουν να ασχολούνται από την επόμενη Κυριακή, οπότε και θα γίνει, εκτός απροόπτου, η Γενική Συνέλευση, οι παράγοντες του Αγίου Γεωργίου. 

Ο πυρήνας του σημερινού διοικητικού σχήματος δεν πρόκειται να αλλάξει, ωστόσο αναμένεται να ενισχυθεί από νέα πρόσωπα, ενώ ίδια θα παραμείνει η φιλοσοφία με την οποία πορεύεται ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. 

Η ομάδα θα διατηρήσει ένα χαμηλό μπάτζετ και θα συνεχίσει να στηρίζεται, ως επί το πλείστον, σε ποδοσφαιριστές από τη Μαλώνα και την ευρύτερη περιοχή. Όσο για τον προπονητή που θα αναλάβει να την καθοδηγήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στοχεύοντας καταρχήν στην παραμονή, η συνεργασία με το Γιώργο Δημητριάδη αφορούσε στην περασμένη αγωνιστική περίοδο και τυπικά έληξε, αν και θεωρείται βέβαιο πως  οι άνθρωποι του «Αγίου» θα προσπαθήσουν να την ανανεώσουν.

Περιμένουν τα Μάσσαρι
Ανοιχτοί στην προοπτική μίας συνεργασίας με τον Αστέρα Μασσάρων εμφανίζονται οι παράγοντες του Αγίου Γεωργίου, ωστόσο όπως διαμηνύουν, για να μπουν σε μία διαδικασία συζήτησης,  η ενδεχόμενη πρόταση του γείτονα θα πρέπει να ξεφύγει από τη σφαίρα μίας φιλολογικής κουβέντας και να πέσει στο τραπέζι επίσημα.