Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο 1ο ΕΠΑΛ , σήμερα πρώτη ημέρα των πανελληνίων εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Κορωναίο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου,  συνομίλησαν με τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση  στους μαθητές  και τους γονείς που βιώνουν πολύ έντονα αυτή την διαδικασία και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς που στέκονται αρωγοί και σύμβουλοι στα παιδιά στηρίζοντας τις προσπάθειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ                               

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις που αρχίζουν σήμερα, αποτελούν το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης εκπαιδευτικής προσπάθειας για τους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς που αγωνιούν για την μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών τους.

Παράλληλα αποτελούν την αφετηρία μιας νέας πορείας, ένα νέο ξεκίνημα για τους επαγγελματικούς στόχους και τις επιδιώξεις των νέων μας.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Οι σημερινές εξετάσεις, σίγουρα δεν είναι οι μόνες που θα δώσετε στη ζωή σας , γι΄ αυτό μπείτε στον αγώνα χωρίς άγχος, με δύναμη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση (πίστη) για την επιτυχία σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, το μέλλον σας ανήκει και εμείς στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε εσάς.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα προσόντα και τα εφόδια σας και είμαστε περήφανοι για εσάς.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος