Περιμένει απαντήσεις ο Ιάλυσος

Είναι εβδομάδα δράσης αυτή που διανύουμε ήδη για τον Ιάλυσο. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι Διοικούντες, κάνουν ήδη επαφές με παίκτες, για να συζητήσουν πρώτα μαζί τους το ενδεχόμενο να έρθουν να παίξουν στη Ροδίτικη ομάδα και κατά δεύτερο λόγο να ενταχθούν στο ρόστερ της, για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο οποίο έχουν για φέτος μεγάλες βλέψεις.

Αθόρυβα και οι δυο πλευρές βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, αλλά δεν έχουν ακόμα κάτι το χειροπιαστό στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν  γνωστά χθες, το ρόστερ θα ενισχυθεί κατά πολύ από ποδοσφαιριστές που διαθέτουν και εμπειρία αλλά και ταλέντο κι ο Ιάλυσος δεν θάχει την εικόνα που είχε την περυσινή περίοδο, αλλά πολύ καλύτερη. Θα παλεύει αλλά και θα διεκδικεί πάντα την νίκη μέσα στο γήπεδο παίζοντας πάντα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στην Ιαλυσό η Διοίκηση Χατζηνικήτα κρατάει καλά κλειστά τα χαρτιά της, σε ότι αφορά τους παίκτες που θα εντάξει στο ρόστερ. Παράλληλα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που περιμένουν τις εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι για να ξέρουν τι θα πράξουν στο μέλλον.

Ο Ιάλυσος που θα ξεκινήσει από τον άσσο την ενίσχυση του ρόστερ του, αναζητεί και τερματοφύλακα υψηλών ικανοτήτων, ενώ ρίχνει το βάρος επίσης και στα δικά του παιδιά, τα οποία ίσως και να αποτελέσουν την έκπληξη αυτής της περιόδου.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης αρέσκεται πάντως στο να δουλεύει με παίκτες νεαρής ηλικίας. Έχει εξάλλου την εμπειρία από τα τμήματα των υποδομών του ΠΑΟΚ.