Έτοιμη η Κως για το φάιναλ φορ!

«Σε ρυθμούς φάιναλ φορ του μπάσκετ με αμαξίδιο κινείται πλέον η Κως. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του φάιναλ φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο, Βασίλης Χαδούλης, αναφέρθηκε στη σπουδαία διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω από 16 έως 18 Ιουνίου.

“Όλα είναι σε καλό δρόμο και η Κως είναι υπερήφανη που θα φιλοξενήσει μία τόσο σημαντική και σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι το φάιναλ φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο.  Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε και να φιλοξενήσουμε και τις τέσσερις ομάδες που θα έρθουν στο νησί μας.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου το φάιναλ φορ να στεφθεί με επιτυχία και φυσικά οι αθλητές και όλοι οι συνοδοί να περάσουν ένα ξεχωριστό τριήμερο στο φιλόξενο νησί μας. Έχουμε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και το φάιναλ φορ να μείνει στην ιστορία.

Στην προσπάθειά μας αυτή, φυσικά και είναι δίπλα μας η διοργανώτρια αρχή ΟΣΕΚΑ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Κω και ο ΔΟΠΑΒΣ. Ανυπομονούμε για τη διοργάνωση και είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας θα γεμίσει το γήπεδο για να θαυμάσει αυτό το σπουδαίο άθλημα και να χειροκροτήσει τους αθλητές όλων των ομάδων” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για την τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο στην οποία έχουν προκριθεί απευθείας από τους Ομίλους ο ΠΑΣΚΑ και ο πρωταθλητής Ελλάδας, Άρης Θεσσαλονίκης ενώ εκκρεμούν ακόμη δύο εισιτήρια.