Δωδεκάνησος: Ένα ταξίδι που θέλει να ξανακάνει...

Πέντε αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και συγκεκριμένα ο αρχηγός και προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Ατνάν Χαμαντί, ο Σάββας Χαρτερός, ο Ανδρέας Λουκάς και η Ειρήνη Πλαγγέτη, μαζί με το γενικό αρχηγό, Μανώλη Λουκά, ταξίδεψαν στην Κω προκειμένου να δώσουν αγώνα επίδειξης στο camp που διοργάνωσε ο Όντι Νόρις σε συνεργασία με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, τον Κώστα Χαρίση και τον προπονητή Δημήτρη Γαλάνη στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με «αντιπάλους» τον Ασημακόπουλο και τους υπόλοιπους προπονητές του camp ενώ σε αμαξίδιο κάθισε και ο ίδιος ο Νόρις για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις απίστευτες ικανότητες που απαιτούνται για το άθλημα.

 


Η αντιπροσωπεία της Δωδεκανήσου επέστρεψε στη Ρόδο με την ευχή να επιστρέψει στην Κω μετά από δύο εβδομάδες, όχι για αγώνα επίδειξης αυτή τη φορά αλλά για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο φάιναλ φορ που θα γίνει εκεί.

Πρώτα, βέβαια, θα πρέπει η ομάδα της Ρόδου να κάνει ένα άλλο ταξίδι, στην Πάτρα, το προσεχές Σάββατο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ήφαιστο σε νοκ άουτ αναμέτρηση για πρόκριση στην τελική φάση (ώρα έναρξης του αγώνα στις 19.00’).