Μεγάλη η αγκαλιά Τζούριτς και Σούλγιαγιτς στη Ρόδο

Ήταν τιμή για όλους όσους ασχολούνται με το βόλεϊ η παρουσία στο νησί μας του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας του βόλεϊ Δημήτρη Τζούριτς του οποίου η παρουσία μάλλον του έφερε γούρι καθώς χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μαζί του στο νησί μας ήρθε και o καλός του φίλος Λούκα Σουλγιαγιτς. Και οι δυο σπουδαίοι αθλητές αγκάλιασαν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Χαρακτηριστική πάντως είναι η δήλωση του αρχηγού της Εθνικής, «Στην Ιταλία σχεδόν κάθε βδομάδα κάνω ότι κάναμε εδώ…Στην Ελλάδα είστε οι πρώτοι που το ζητήσατε και το κάνατε…»

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε μέσω της σελίδας του συλλόγου στην κοινωνική δικτύωση η Διοίκηση του Φοίνικα, που ήταν ο διοργανωτής αυτού του σπουδαίου event. Είναι φυσικά σημαντικό για το άθλημα το να βρίσκεται στο νησί μας ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, αλλά προκάλεσε και δυσφορία στους διοργανωτές η απουσία επωνύμων του αθλήματος από το νησί μας. Κι αυτός είναι ο λόγος που αυτή η ανάρτηση είναι ιδιαίτερα «αιχμηρή» στο τέλος της.

 

Ο πρόεδρος του Φοίνικα  κ. Σταυριανός απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της Εθνικής. Ο πρόεδρος του Φοίνικα κ. Σταυριανός απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της Εθνικής

Αναλυτικά ο Φοίνικας στην ανάρτηση του αναφέρει:
«Στιγμές που θα στολίζουν κάθε παιδικό δωμάτιο, που αγαπάει το βόλεϊ, ζήσαμε στο Τουρνουά Summer Mini Volley που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Ο Δημήτρης και ο Λούκα είναι παιδιά πρότυπα για όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, γεμάτα σεβασμό και επαγγελματισμό. Το χαμόγελό τους τα λέει όλα!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον σπουδαιότερο Έλληνα πετοσφαιριστή Δημήτρη Τζούριτς, που μας έκανε αυτή τη μεγάλη τιμή, μαζί με τον καλό του φίλο Λούκα Σούλγιαγιτς και παρευρέθησαν στη "γιορτή" των παιδιών του Δωδεκανησιακού Βόλεϊ.

Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές των ομάδων καθώς φυσικά και τους χορηγούς μας Stefania Beauty Rooms, Sport-Plus.gr, Life, Rodos Palace, Siente Lounge Cafe, ΒΑΠ Κουγιός ΑΕ, Billy's Place, Fotisgraphics, Εστιατόριο Το καφενεδάκι, 12sports.gr, Ραδιόφωνο Στο Κόκκινο, 12news.gr, Ροδιακή Εφημερίδα, Η Δημοκρατική, για την πραγματοποίηση ενός από τα σπουδαιότερα γεγονότα Πετοσφαίρισης στο νησί μας.

ΥΓ. Κάποιοι μας τύφλωσαν με την λάμψη της απουσίας τους. Ένα μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα..»