Καλλιθέα: Πρώτα κλήρωση, μετά άνοδος

Την προσεχή Δευτέρα, 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων Αττικής και Πειραιά στους ομίλους 1 και 2 της Γ’ εθνικής κατηγορίας, για τη σεζόν 2017-18.

Στο 2ο Όμιλο θα μπει, χωρίς κλήρωση, ο νικητής του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στο οποίο θα λάβει μέρος η Καλλιθέα στις 21-25 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου. 

Συγκεκριμένα: «Σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Δ’ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2016- 2017 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα. Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των σωματείων σε κάθε Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου και του 3ου, 4ου ομίλου θα γίνουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) και στην αίθουσα διαλέξεων του Καυταντζογλείου σταδίου στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα». Έτσι, η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, εφόσον καταφέρει και πάρει την πρώτη θέση στα μπαράζ, θα γνωρίζει εκ των προτέρων ποιοι θα είναι οι σταθμοί της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα χρονιά.