Στη «ραχοκοκαλιά» του επενδύει ο Κλεάνθης

Από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησε η διοίκηση του Κλεάνθη τη διαδικασία των ανανεώσεων συνεργασιών.

Μετά τον αρχηγό Παναγιώτη Καρίκη, ο οποίος άνοιξε το «χορό», το διήμερο που πέρασε ακολούθησαν οι συμφωνίες με τους Κώστα Πελέκη, Κυριάκο Μαριά και Παναγιώτη Γιαννίκο, στους οποίους η διοίκηση εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  

 Η πρόθεση του νέου προπονητή Γιώργου Σάββενα και της διοίκησης να επενδύσουν στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας είναι εμφανής, οι συναντήσεις με το σύνολο των ποδοσφαιριστών θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών και είναι βέβαιο πως δεν θα αργήσει η στιγμή, που ο Κλεάνθης θα είναι σε θέση να προσδιορίσει με ακρίβεια πόσους και ποιους ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί από τη μεταγραφική αγορά.

Ευχές στο Νικολή

  Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης εύχεται στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο αθλητισμού Νίκο Νικολή και στη σύζυγό του, να τους ζήσει ο γιος τους. Να είναι πάντα γερός και καλότυχος και να τον καμαρώσουν όπως ποθούν.