Καλός ο Έλαφος στο χρονόμετρο

Με βάρος κυρίως στις αναπτυξιακές κατηγορίες, ο Έλαφος έλαβε μέρος την περασμένη Κυριακή στο διασυλλογικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του Ροδήλιου στην περιοχή του Αγίου Σουλά.

Συνολικά το σύλλογο εκπροσώπησαν δεκαέξι αθλητές κι αθλήτριες, έχοντας καλή γενικώς παρουσία, κάτι που άφησε ευχαριστημένο και τον προπονητή, Κυριάκο Κελεπέρα.

Η ενημέρωση από τον Έλαφο:
«Και οι 16 ήταν υπέροχοι στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ροδηλιος την Κυριακή 4 Ιουνίου στον περιφερικό δρόμο Σορωνή- Διμυλιά! Πολλοί ήταν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία της Ρόδου, από τις αναπτυξιακές κατηγορίες μέχρι και τους ελίτ!

Ο ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ λοιπόν συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και ιδιαίτερα στις μικρές όπου για πολλά από τα παιδιά ήταν το πρώτο τους  «χρονόμετρο», αγώνας δύσκολος και απαιτητικός καθώς ο αντίπαλος είναι το …χρονόμετρο!

Δυο μετάλλια, ένα χρυσό από την Αντωνίου Μαρία στα μίνι μικρά κορίτσια και ένα άργυρο από την Φωκιανού Βασίλεια στα μίνι μεγάλα κορίτσια, 5η θέση για τον Παπαδόπουλο Αθανάσιο στην κατηγορία Ανδρών -εφήβων και 6η θέση για την Ψωμμά Ελευθερία στην κατηγορία μίνι μικρών κορίτσιών και αρκετά πλασαρίσματα στην δεκάδα!

 Οι αθλητές μας που πήραν εκκίνηση ήταν οι:
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΕΛΕΠΕΡΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΝΝΑΚΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΣ
ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΤΣΑΜΠΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΔΑΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΦΩΚΙΑΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ
ΕΥΛΕΘΕΡΙΑ ΨΩΜΜΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδος, Κυριάκο Κελεπέρα και όλους τους γονείς που επιμελήθηκαν το πλούσιο μπουφέ, αλλά και βοήθησαν με πολλούς και διάφορους τρόπους στην επιτυχία της ομάδας σε αυτή την αποστολή!»