Επίδειξη ισχύος από τον «Μεσόγειος»

Συμμετοχή με τρεις αθλητές-αθλήτριες και ισάριθμα χρυσά μετάλλια είχε ο «Μεσόγειος» στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης της περασμένης Κυριακής από το Ροδήλιο στον Άγιο Σουλά.  Ο Μιχάλης Τριομμάτης ήταν ο μεγάλος νικητής στη σημαντική κατηγορία των Ανδρών-Εφήβων, η Ελένη Τσαβαρή στην ΟΠΕΝ και η Φωτεινή Νικήτα στις Παγκορασίδες-Κορασίδες. Ο αγώνας από άποψη οργάνωσης άφησε ευχαριστημένη την αποστολή του «Μεσόγειος», με τη σχετική ανακοίνωση να έχει όπως παρακάτω:

«Σε έναν πολύ καλό και απαιτητικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, που διοργάνωσε ό Π.Ο.Ρ. Ροδήλιος στον Άγιο Σουλά, πήραν μέρος τρεις αθλητές μας, προκειμένου ο προπονητής μας να βγάλει σοβαρά συμπεράσματα ενόψει των επερχόμενων πανελληνίων, αλλά και να δοκιμάσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Ελένη Τσαβαρή, Φωτεινή Νικήτα και Μιχάλης Τριομμάτης, αναδείχτηκαν νικητές στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, χαρίζοντας συμπεράσματα αλλά και δείγματα της αγωνιστικής τους ετοιμότητας! Οι αθλητές, που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, πέτυχαν πολύ καλές ατομικές επιδόσεις, σε έναν αγώνα που παίρνει άριστα σε οργάνωση, τέλεση και αθλητικό κλίμα!.
Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητή!»