Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Κάρπαθο  στις 7 Ιουλίου

Το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Καρπάθου την Παρασκευή Ιουλίου 2017 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, που τώρα κατοικούν στην Κάρπαθο και την ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration Για τον σκοπό αυτό κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στα Πηγάδια Καρπάθου, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα  σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  την   Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 από τις 11 00 π. μ.  έως τις 2 00 μ. μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου . Η παρουσία  και η συμμετοχή σας  θα είναι  χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε  πληροφορία  καλέστε την κυρία Φωτεινή Χαλκιά στον Δήμο Καρπάθου  στο τηλ. 22453-60141 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων  της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας  στο τηλ. 210-7202426 καθημερινά από   8: 30 -12: 00 εκτός Τετάρτης.