Συνέχεια προπονήσεων στο Φοίνικα

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις των νεαρών παιδιών του Φοίνικα, που θέλουν να βελτιώσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους στο παρκέ.

Για το λόγο αυτό είναι έτοιμος να βοηθήσει ο τεχνικός του συλλόγου Νίκος Αντωνιάδης, μαζί με όλο το τεχνικό επιτελείο. Είναι ο σύλλογος στον οποίο γίνεται συστηματική και οργανωμένη δουλειά, με σκοπό την ανάδειξη πολλών ταλέντων σε βάθος χρόνου.

Η επίσκεψη του αρχηγού της Εθνικής Δημήτρη Τζούριτς φαίνεται πως έδωσε άλλη αύρα κι έφερε άλλη διάθεση τόσο στους προπονητές, όσο και στους μικρούς κύρια αθλητές, που θέλουν να συνεχίσουν να προετοιμάζονται για το μέλλον.

Ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για τις προπονήσεις που συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Αντωνιάδη και των συνεργατών του στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με την αύρα και τις ευχές του Δημήτρη Τζούριτς, συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας με έμφαση στην τεχνική.  Ο κ. Αντωνιάδης και το επιτελείο του είναι εδώ για όσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν ατομικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936869909 και σε inbox στη σελίδα μας στο facebook. Σας περιμένουμε».