Στη Ρόδο το ράλι αυτοκινήτων εποχής

Μετά από 21 χρόνια θ’ αναβιώσει στη Ρόδο το Κλασικό Ράλι με αυτοκίνητα εποχής, όπως ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκειά συνέντευξης Τύπου στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχείου.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου, Μιλτιάδης Παγκάς και ο Αντώνης Θεοχάρης ως πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.

Οι αγώνες αυτοί με αυτοκίνητα τουλάχιστον 30 ετών ή και παλαιότερα, θα γίνουν 24 και 25 Ιουνίου σε διάφορες διαδρομές regularity με αφετηρία και τερματισμό το δημαρχείο, ενώ αναμένεται συμμετοχή τουλάχιστον 70 οδηγών.

Η προηγούμενη φορά που το νησί μας είχε φιλοξενήσει αυτή τη διοργάνωση ήταν στις 30 Ιουνίου του 1996 μετά από κινήσεις του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου. Υποστηριχτής της όλης προσπάθειας είναι ο Δήμος Ρόδου και η δημοτική κοινότητα Ρόδου μέσω του ΔΟΠΑΡ ώστε να στεφθεί με επιτυχία το όλο εγχείρημα. Με τον αγώνα αυτόν θα υπάρξει και προβολή της Ρόδου μέσω των εικόνων, χάρις τα υπέροχα τοπία αλλά και τα ιστορικά αυτοκίνητα.