Προτεραιότητα στο Ροδίτικο στοιχείο ο Ιάλυσος

Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις ή τουλάχιστον ανακοινώσεις, γιατί οι επαφές της Διοίκησης  και του τεχνικού της ομάδας με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, συνεχίζονται.

Βέβαια οι εξελίξεις θα υπάρξουν με τον ερχομό στο νησί μας του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο οποίος αναμένεται στη Ρόδο  στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές αλλά και τις ανανεώσεις, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θέλει να κρατήσει στην ομάδα όλους τους Ρόδιους ποδοσφαιριστές, εάν φυσικά είναι κάτι τέτοιο εφικτό. Όλα εξαρτώνται από την αξία, τις απαιτήσεις αλλά και  τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα του καθενός. Το Ροδίτικο στοιχείο είναι απαραίτητο πάντως για την ομάδα.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, αυτές θα μπουν σε προτεραιότητα από την άφιξη του προπονητή και μετά. Για όλους πάντως, ακόμα και για κείνους που θα προταθούν, τον τελευταίο λόγο τον εχει ο προπονητής της ομάδας.

Η άφιξη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη στη Ρόδο,  δρομολογεί εξελίξεις και για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου περίπου. Θα υπάρξουν σε ότι αφορά τον Ιάλυσο εργομετρικά και σκληρή προετοιμασία.