Δυο μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις…

Ένα δικό του παιδί απέκτησε ο Ευκλής, εντάσσοντας μετά από αρκετά χρόνια στο δυναμικό του, τον Δημήτρη Τομάζο.

Ο έμπειρος πλέον επιθετικός μετά από περιοδεία σε διάφορες ομάδες του νησιού, επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του, προκειμένου να τη βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

Επίσης η χθεσινη ημέρα επιφύλασε και ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του αμυντικού Φίλιππου Κουτσουμπάρη, ενώ προοθήθηκε από την εφηβική ομάδα ο Τάσος Χειμωνέττος.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας της Σορωνής προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασάι της με τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Η σχετικές ανακοινώσεις του συλλόγου και για τις τρεις περιπτώσεις:

«Ο ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής ανακοινώνει με πολύ χαρά τη μεταγραφή του δικού της παιδιού και χωριανού, Τομάζου Δημήτρη. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.».

Για τις ανανεώσεις:

Ο ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του:

Γιώργο Σχοινάκη, Λευτέρη Χατζηκυριάκο, Αλέξη Ζερβό και Βάτο Αγγελή.

Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Επίσης:

«Ο ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής ανακοινώνει τη μεταγραφή του Κουτσουμπάρη Φίλιππου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Παράλληλα υποδεχόμαστε και τον Χειμωνέττο Τάσο που προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας μας. Φέτος με τις εμφανήσεις του στο εφηβικό πρωτάθλημα, απέδειξε ότι έχει μια θέση στην ανδρική ομάδα. Τάσο σου ευχόμαστε υγεία, πολλές επιτυχίες και πολύ δουλειά».