Ξαναβρήκε το «βαρύ πυροβολικό» του ο Διαγόρας Βατίου

Δεν χρειάστηκε να σκεφτεί και να ψάξει πολύ ο Γιάννης Καμπούρης για να βρει τον επιθετικό που ταιριάζει στη φιλοσοφία του και στις ανάγκες του Διαγόρα Βατίου.

 Η επιλογή του Δημήτρη Χαρτοφύλλη, το καλοκαίρι του 2015, τον δικαίωσε απόλυτα, αφού παρά το γεγονός πως δεν είχε την εμπειρία της Α’ κατηγορίας, ο τότε 24χρονος ποδοσφαιριστής  του Αγίου Ισιδώρου αναδείχθηκε στο «βαρύ πυροβολικό» των «κυανέρυθρων» πετυχαίνοντας συνολικά 23 τέρματα. 

Δεν είναι έκπληξη λοιπόν, που ο τεχνικός των Βατενών έδωσε ξανά «ψήφο εμπιστοσύνης» στο Δημήτρη Χαρτοφύλλη, «ντύνοντάς» τον στα χρώματα της ομάδας του για δεύτερη φορά, με την ευχή ο σοβαρός τραυματισμός που ταλαιπώρησε τον ποδοσφαιριστή πέρσι, στο Φοίβο, να είναι και ο τελευταίος και η νέα συνεργασία να αποδειχθεί το ίδιο εποικοδομητική με την προηγούμενη.

Το ίδιο προσδοκά και ο ίδιος ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης, ο οποίος έδωσε, μέσω της δήλωσής του στην «Ροδιακή», τη δική του υπόσχεση στον προπονητή του:   

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να είμαι υγιής γιατί πέρσι ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς. Ευχαριστώ το Διαγόρα Βατίου και το Γιάννη Καμπούρη για την εμπιστοσύνη τους και να είναι βέβαιοι πως θα δουλέψω για να αποδειχθώ αντάξιός της».

  Σημειώνεται, πως τα δικαιώματα του Δημήτρη Χαρτοφύλλη συνεχίζει να τα έχει ο Άγιος Ισίδωρος, τη διοίκηση του οποίου οι Βατενοί ευχαριστούν θερμά για τη συγκατάθεσή της στη μετακίνηση του αθλητή.

Μένει και ο Μοσχής                    
Δεν ήταν μόνο η επιστροφή του Χαρτοφύλλη που χαροποίησε τους ανθρώπους του Διαγόρα Βατίου. Στην ομάδα συμφώνησε να συνεχίσει ο Νίκος Μοσχής, ένα από τα βασικά στελέχη της τα τελευταία χρόνια.