Προς λύση οδεύει ο Ηρακλής Μαριτσών

Ενθαρρυντικά είναι για τους φίλους του Ηρακλή Μαριτσών τα μηνύματα που έστειλε η προχθεσινή τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου.

Οι ζυμώσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες, υπό την πίεση του διαφαινόμενου αδιεξόδου, φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς, οδηγώντας την προσπάθεια των «ροπαλοφόρων» να αναδείξουν νέο Δ.Σ.  στην τελική ευθεία, όπως επιβεβαιώνει η ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης:

«Σε καλό κλίμα εξελίχθηκε η τρίτη προσπάθεια των μελών του Ηρακλή Μαριτσών.

Οργανωμένες προσπάθειες πραγματοποιούνται από ανθρώπους του σωματείου, ώστε τη Δευτέρα να ανακοινωθεί ένα δυνατό-νέο και ενισχυμένο συμβούλιο για το καλύτερο της ομάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον «πυρήνα» της νέας κίνησης, η οποία θα έχει και την εξωδιοικητική υποστήριξη των ανθρώπων της απερχόμενης διοίκησης, βρίσκονται ο πρόεδρος της κοινότητας Μόσχος Ζερβός, ο παλιός παράγοντας του συλλόγου Μανώλης Τσαλώλης και ο φίλος της ομάδας Μανώλης Παπαδημήτρης. 

Το επόμενο ραντεβού των ανθρώπων του Ηρακλή ορίστηκε για τις 8:30 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη των Μαριτσών.