Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα γήπεδα

Από το νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, καθώς και από το νεόδμητο γήπεδο της Χάλκης στην Παστίδα, ξεκίνησε χθες η διαδικασία των ελέγχων για την χορήγηση αδειών καταλληλότητας στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, καταρχήν της Ρόδου.

Η αρμόδια επιτροπή, αποτελούμενη από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Νοσοκομείου, καθώς και της ΕΠΣΔ, εστιάζει στην πληρότητα του εξοπλισμού  του ιατρείου των γηπέδων, στην ασφάλεια της εξέδρας και του περιβάλλοντα χώρου, στην ύπαρξη και τη λειτουργία συστήματος πυρασφάλειας, στη λειτουργικότητα των αποδυτηρίων, όπως και στην κατάσταση των χώρων υγιεινής.

Τα πρώτα δύο που ελέγχθηκαν, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη και του Γ’ αντιπροέδρου Μιχάλη Αδαμάκη, δεν θα έχουν πρόβλημα ως προς την αδειοδότησή τους, κάτι όμως που δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο για κάποια από τα υπόλοιπα που θα επιθεωρήσουν τα μέλη της επιτροπής στο επόμενο διάστημα. Ο στόχος τους είναι οι έλεγχοι να ολοκληρωθούν το συντομότερο, ώστε να περισσέψει χρόνος προκειμένου να γίνουν-όπου θα χρειαστεί- οι απαραίτητες παρεμβάσεις.