Προπονητική εβδομάδα διοργανώνει ο Διγενής

Προπονητική εβδομάδα για  ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 1996 μέχρι το 2008, διοργανώνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο Διγενής στο γήπεδο Κοσκινού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρεία διαχείρισης και εκπροσώπησης παικτών «Football Talent & Management Agency».

Τα παιδιά (δικαίωμα συμμετοχής έχουν και αυτά που ανήκουν σε άλλα σωματεία) θα δουλέψουν μέχρι το Σάββατο, υπό την επίβλεψη του Σέρβου προπονητή και επικεφαλής της εταιρείας, Γκόραν Μιλοσάβλιεβιτς, τις τακτικές και τεχνικές δεξιότητές τους. 

Ανανέωσε και ο Μικκιού

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια της διοίκησης του Διγενή να κρατήσει στην ομάδα το γεννημένο το 1991 αμυντικό μέσο Δημήτρη Μικκιού. Σειρά θα πάρουν και οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού που δεν έχουν συζητήσει ακόμα με το Μιχάλη Ψύλλου και τους συνεργάτες του, την ίδια στιγμή που οι τελευταίοι παρακολουθούν στενά και τις εξελίξεις στη μεταγραφική αγορά, αναζητώντας, μεταξύ άλλων, και έναν έμπειρο αμυντικό, ώστε να καλύψουν το κενό που άφησε με την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας.