Ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ: Κλήρωση στις 14 Ιουνίου, τζάμπολ στις 19!

Ξεκινά από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 6ου ανοιχτού τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου καθώς αποφασίστηκε η ημερομηνία του πρώτου τζάμπολ, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου!

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων, που και φέτος αναμένεται να είναι πολλές, θα πρέπει να κατατεθούν στον Οργανισμό μέχρι την προσεχή Τρίτη (13/6) καθώς την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Στην τελική ευθεία έφθασαν οι εργασίες για τη διοργάνωση του ανοικτού τουρνουά καλαθοσφαίρισης που για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βενετόκλειο.

Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη 7 Ιουνίου στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ, παρουσία του προέδρου, κ. Στέφανου Κυριαζή, του Διευθυντή του Οργανισμού, κ. Θεόδωρου Θεοδώρου και εκπροσώπων των ομάδων, αποφασίσθηκε η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής να γίνει μέχρι και την Τρίτη 13 Ιουνίου στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ (Διαγοριδών 3), με την κλήρωση να γίνεται την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Μετά από πρόταση, προέκυψε ότι η κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει στο ρόστερ δύο (2) παίκτες ηλικίας από 18 έως 28 ετών, με τους υπόλοιπους πάνω των 28 ετών, πράγμα που ομόφωνα αποδέχθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που ήταν παρόντες».