Δεκατέσσερις αυθημερόν αποστολές για τον Ιπποκράτη στην Β' Εθνική!

Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Ιπποκράτη στην οποία αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη συμμετοχή της ομάδας ανδρών στη Β’ εθνική, μία συμμετοχή ιστορική για τον κωακό σύλλογο.

Το οικονομικό σκέλος της παρουσίας στη Β’ εθνική είναι δεδομένα το πιο κρίσιμο ωστόσο προκύπτει μία παράμετρος στο νέο πρωτάθλημα το οποίο ενδέχεται να βολέψει ως ένα βαθμό τους Κώους και δεν είναι άλλη από τις μετακινήσεις.

Το κόστος των δεκαπέντε ταξιδιών αποτελεί τον πιο μεγάλο οικονομικό «βραχνά» όμως ο Ιπποκράτης έχει τη δυνατότητα να περιορίσει τα έξοδα με αυθημερόν μετακινήσεις καθώς σχεδόν όλες οι αποστολές του αφορούν μετάβαση στην Αθήνα.

Μόνο το ταξίδι στο Ηράκλειο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των μετακινήσεων της νέας σεζόν αφού οι υπόλοιποι δεκατέσσερις αντίπαλοι των Κώων είναι ομάδες της Αττικής και της Νότιας Αττικής! Σημαντική διαφορά σε σχέση με τη φετινή περίοδο που το πρόγραμμα περιλάμβανε, εκτός από το ματς στο Βαρδινογιάννειο με τον ΟΦΗ, δύο ταξίδια στις Κυκλάδες (Νάξος, Σαντορίνη) με πολύ μεγάλη δόση ταλαιπωρίας.

Συγκεκριμένα, οι αντίπαλοι του Ιπποκράτη είναι οι εξής: Παγκράτι, Παπάγος, Ιωνικός Νίκαιας, Τρίτωνας, Πρωτέας Βούλας, Κορωπί, Πανερυθραϊκός, Ζωγράφου, Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Δάφνη Δαφνίου, Κηφισιά, Πανελευσινιακός, Μανδραϊκός, Διαγόρας Δρυοπιδέων και το προαναφερόμενο Ηράκλειο.