Ενδιαφέρον Ιάλυσου για Τσουμάγκα

Οι επαφές συνεχίζονται στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου, που θέλει να φτιάξει ομάδα για πρωταθλητισμό, αλλά και να αποφύγει τυχόν περιπέτειες, καθώς τη νέα περίοδο θα υποβιβαστούν επτά ομάδες από τον Όμιλο.

Ο τεχνικός της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξιάδης  έρχεται τελικά αύριο στο νησί μας για εγκατάσταση. Τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων τα πλάνα της δημιουργίας της ομάδας.

Στόχος του νεαρού τεχνικού είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα εργομετρικά για τους παίκτες της ομάδας προκειμένου η τεχνική ηγεσία να γνωρίζει καλά την αγωνιστική κατάσταση τους αυτή την περίοδο, αλλά και για να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία αμέσως  μετά.
Όπως έγινε γνωστό η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ
Ποδοσφαιρικοί κύκλοι εξ Αθηνών ανέφεραν χθες πώς ο Ιάλυσος ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον 26χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος έχει εικόνες και εμπειρίες από μεγάλες  Κατηγορίες αλλά και από πρωταθλήματα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου  το θέμα βρίσκεται σε επίπεδο ενδιαφέροντος και μόνο, έχει ξεκινήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, πήγε δανεικός στη Ζάκυνθο, μετανάστευσε το 2012 στην Πορτογαλία για την Λεϊσόες, επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, πήγε ένα χρόνο στην Ελευσίνα κι από κει έφυγε για τη Βιασένσε, ακολούθησαν συμμετοχές του στην Νέβες FC και τον Εργοτέλη, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.
Το θέμα του Τσουμάγκα θα κριθεί από το τι θέλει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας.   

Ο Τάσος Τσουμάγκας με την φανέλα της ΑΕΚΟ Τάσος Τσουμάγκας με την φανέλα της ΑΕΚ