ΟΣΕΚΑ: Κάλεσμα στο φάιναλ φορ της Κω προς όλο το φίλαθλο κοινό

Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ΔΟΠΑΒΣ Κω και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του φάιναλ φορ μπάσκετ με αμαξίδιο, Θάνος Σταματάκης, αναφέρθηκε στην επικείμενη γιορτή που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού στις 16-18 Ιουνίου:

«Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Η Κως έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα. Όλα βαίνουν καλώς και πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υποδεχθούμε τους αθλητές και όλες τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Όλοι οι φορείς έχουμε άριστη συνεργασία μεταξύ μας και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Η προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές είναι πραγματικά συγκινητική και το μήνυμα που θα περάσει από την Κω θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Τα παιδιά αποδεικνύουν ότι, παρά την ατυχία που είχαν και τις δυσκολίες που υπάρχουν, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους και αποτελούν παράδειγμα και πρότυπο για όλους.

Εμείς, απ’ την πλευρά μας, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κω και της Δωδεκανήσου να έρθει στο νησί μας και να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της τελικής φάσης. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Κω και πιστεύω ότι όλα θα πάνε μια χαρά και όσοι έρθουν στο νησί μας θα φύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία».