Στην ενίσχυση του Δ.Σ. προσβλέπει ο Άρης!

Την απόφασή τους να διοργανώσουν συμπληρωματικές εκλογές, προκειμένου η διοίκηση να ανανεωθεί σε πρόσωπα και να αποκτήσει νέα δυναμική, επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος του Άρη Σάββας Σφυριαλλάς και οι συνεργάτες του.

Όπως ανακοινώθηκε, τα μέλη του συλλόγου θα προσέλθουν στις κάλπες από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα στον Αρχάγγελο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περίπου δέκα υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μία από τις επτά κενές θέσεις στο Δ.Σ.

Εν τω μεταξύ, οι πρώτες συζητήσεις με τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη για τους στόχους και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας έχουν ήδη γίνει και θα αποκτήσουν πολύ πιο συγκεκριμένη μορφή, μόλις αποκρυσταλλωθεί το τοπίο στα διοικητικά του σωματείου.
                                                  
Ετοιμάζουν τις ψησταριές
Την ερχόμενη Τετάρτη θα αρχίσει να λειτουργεί το στέκι του Άρη, το οποίο στήνεται κάθε χρόνο στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου. Οι «κιτρινόμαυροι» προσβλέπουν στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών, υποσχόμενοι να ανταποδώσουν με ποιοτικό ψητό φαγητό, ποτό και άψογη φιλοξενία. Το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό για δύο μήνες, ενώ η «πρόβα» θα γίνει αύριο Κυριακή στα Στεγνά, με την ευκαιρία της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων της περιοχής.