Ιδανική και δανειακή διαβίωση

Aρθρο του Ελευθερίου Ζήφια

Είναι γεγονός τεκμηριωμένο, ότι η κατοχή της Χώρας μας, είναι δυστυχώς δεδομένη και μη αμφισβητούμενη, είναι μία απτή πραγματικότητα  με ασύλληπτες τραγικές συνθήκες υπαρξιακές, με αποτέλεσμα να διαλυθεί  η κοινωνία  και να διαχωριστή σε πατρικίους και πληβείους σε εγχώριους ιθαγενείς και σε αλλογενείς,  κατά το δοκούν, ανάλογα με τους κατασκευασμένους  παράνομους νόμους.

Όσο μελάνη και αν χυθεί, ότι  εκφράσεις και αν διανθιστούν  από το μοναδικό υβρεολόγιο της Ελληνικής μας γλώσσας, δεν μπορεί κανείς στο άψυχο χαρτί να διατυπώσει και να περιγράψει «ζωντανά» την πραγματική εικόνα της αθλιότητας, που έχει κυριεύσει τον ελλαδικό πληθυσμό με αποτέλεσμα η αποσάθρωση της εξουσίας να επιφέρει  μύρια προβλήματα από εκμαυλισμό των συνειδήσεων έως και την  απώλεια των  στοιχειωδών μέσων διαβίωσης.

Οι πατρίκιοι, οι πολιτικοί άρχοντες, οι οποίοι με ψευδείς  εκφράσεις,  με κρυφές και επιλεκτικές σκέψεις  και κρίσεις «διανέμουν»  στους πληβείους, αίολες ελπίδες οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως πειθήνια όργανα, προκειμένου οι αιμοσταγείς της πολιτικής νομενκλατούρας να υλοποιήσουν τις δολοφονικές αποφάσεις των  οικονομικών κατακτητών .

Η ιδανική διαβίωση της πολιτικής σαπίλας, επιτυγχάνεται με κατά-σκευασμένους και  υποβολιμαίους  νόμους που θεσπίζονται από τους  διεθνείς  τοκογλύφους  της επάρατης ευρωπαϊκής (Ε.Ε) συμμορίας.

Έτσι οι γηγενείς πολιτικοί, οι οποίοι «παντελονιάζονται» με τα αργύ-ρια της προδοσίας και  αμείβονται με παχυλότατους μισθούς, χρησιμοποιούν την δαμόκλειο σπάθη , δια  της  οικονομικής αφαίμαξης  με την ένοχη σύμπραξη των διεθνών τοκογλύφων, μεγιστάνων της διαπλοκής, κατά της  παραμορφωμένης μάζας των πολιτών, εσωτερικά και εξωτερικά, με αποτέλεσμα ανερυθρίαστα και χωρίς καμία ενοχή, να αφαιρούν την δυνατότητα της στοιχειώδης αξιοπρεπής διαβίωσης των συμπολιτών, έστω και την εικονική διαβίωση,  η οποία μπορεί να την αναγάγει κανείς  και σε δανεική διαβίωση.!!!!

Αδιαφορείτε για το ψυχοφθόρο τίμημα που πληρώνουν οι κάτοικοι του Ελλα-διστάν, οι οποίοι πλέον  έχουν απομείνει μόνο με το σαρκίο τους, το οποίο σέρνουν τρικλίζοντας από ψυχοσωματική αδυναμία, και χωρίς οικονομική αυτοτέλεια, δίχως να τους ανήκει οποιοδήποτε νόμισμα, έστω και σε υποδιαίρεση του ευρώ, στα θυλάκια τους,  τα οποία δεν τους ανήκουν, είναι ξένα και  ανήκουν  στο αδηφάγο κράτος, ανήκουν  στις τράπεζες και λοιπές υποχρεώσεις  τρίτων σε πιστωτικά ιδρύματα,  εκ των οποίων ορισμένα, έχουν αποδομηθεί.  

 Κάθε πρωί που οι άτυχοι συμπολίτες μας στην πλειοψηφία, ξυπνάνε  από τον πραγματικό εφιαλτικό τους όνειρο και από το βάρος της ψυχικής τους απελπισίας που τους έχει «γονατίσει», ευρίσκονται ακόμα περισσότερο καταχρεωμένοι, με αποτέλεσμα να οδηγούνται  στην άβυσσο της οικονομικής τους δυσπραγίας, οπότε, είτε κάνουν το απονενοημένο διάβημά τους , είτε χαπακώνονται   αρειμανίως  είτε οδύρονται με πύρινα δάκρυα για την ηθική και συναισθηματική καταρράκωση της οντότητάς τους.

 Εμπορευματοποιήσατε την πολιτική με σκοπό το προσωπικό σας αθέμιτο κέρδος, τα πρόσωπά σας λάμπουν από υπέρτατη ικανοποίηση, καθότι εσείς διαβιείτε πλουσιοπάροχα με τα αργύρια της προδοσίας  που έχετε ενθυλάκωση και  αδιαφορείτε προκλητικότατα για τον ισόβιο  άνεργο που τον καταστήσατε ψυχικό ερείπιο , για τον άστεγο που τον  καταστήσατε ρακένδυτο και  συγκάτοικο με τα τετράποδα, αναζητώντας παρέα την τροφή ,  για να  κορέσουν την πείνα τους από τους κάδους των απορριμμάτων.

Εσείς τους εμφυτεύσατε την απελπισία στους πολίτες του Ελλαδιστάν οι οποίοι σέρνονται ψυχικά με αποτέλεσμα να παραληρούν και  να «επισκέπτονται» τα κοινωνικά εδωδιμοπωλεία, και τέλος μη αντέχοντας τον φρικτό οικονομικό ανηλεή πόλεμο αγνώστου διάρκειας, κατά μετριότατους υπολογισμούς για 10 δεκαετίες,  αποστραγγίζοντας τους από τις ηθικές τους αξίες, τους μετατρέψατε και  τους οδηγήσατε ψυχικά  ράκη στο νοσοκομείο, όπου είναι ο τελευταίος σταθμός της ζωής τους, πριν από τον τελευταίο ασπασμό, προετοιμάζοντας  τους έτσι για  την αναχώρησή τους, από την επίγεια κόλασή προς την «ευθανασία» της ψυχής τους και είναι η μόνη λύση για να αποφύγουν τον εξευτελισμό που τους «εγκατέστησε»  η Πατρίδα τους  στα έγκατα της ψυχής τους.

Αυλάρχες κολαούζοι που ο ιδρώτας σας μυρίζει δυσωδία  λόγο της εμπλοκή σας στην διαπλοκή και στην αναξιοπιστία,  που  αναγάγατε τους ευτελείς σας σκοπούς, σε πρωταθλητισμό, είστε χωρίς πνευματική συγκρότηση, είστε στεγνοί αμοραλιστές.

Η παρουσία σας πλέον είναι ανεπιθύμητη και έχετε γίνει μισητοί και περίγελοι, αποκρουστικοί και αντιπαθητικοί , νομίζετε ότι εσείς είστε διάνοια και οξυδερκείς, και ότι εμείς τα «πρόβατα» είμαστε μαζοποιημένοι  και δίχως εγκεφαλική ουσία!!!!

Πλανάστε οικτρά, πρέπει να γνωρίζετε ότι η κάθε σας λέξη  που εκστομίζετε, από το επιρρεπές στην ανομία, στόμα σας  , δίχως να βουτάτε την γλώσσα σας μέσα στον εγκέφαλό σας, βρωμάει δυσωδία,  διαπερνάει από πολλά επίπεδα, άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα εφαρμόζετε, άλλα  υλοποιείτε και άλλα  παραμένουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!! όπως θέλετε τα εκφράζετε, όπως θέλετε τα ερμηνεύετε,  όπως θέλετε τα σταχυολογείτε, κατά το δοκούν, εξ άλλου είστε δοτοί και σας έχουν εγκαταστήσει οι δανειστές για δικά τους προσωπικά συμφέροντα, με το αζημίωτο βέβαια… και εκτελείτε συμβόλαια θανάτου και με την συνδρομή των δανειστών κανείς δεν μπορεί  να σας αγγίξει.

Έχετε την εντύπωση ότι θα είστε ισόβιοι εξουσιαστές του πληθυσμού της αιματοβαμμένης Χώρας μας, είστε δυνάστες και ηγεμονεύετε δίχως  την συγκατάθεση του χειμαζόμενου λαού καθότι λαμβάνεται  αντισυνταγματικές αποφάσεις και τις ερμηνεύεται όπως σας συμφέρει, είστε χυδαίοι!!!!

Επαίρεστε, κύριοι της διαπλοκής, μετά βουλιμίας, ότι  θα βγούμε στις αγορές. Την φράση αυτή την πιπιλάτε  και την μασουλάτε  συνεχώς και αδιάκοπα, σαν καραμέλα. Τελικά διαπίστωσα ότι έχετε πράγματι  δίκαιο και μάλιστα πρώτη φορά «μιλήσατε» με τόοοση… μεγάλη ειλικρίνεια και για την οποία αισθάνομαι πολύ υπερήφανος.

Αυτό που λέτε το αντιλαμβάνομαι πλήρως, διότι η ιδανική σας διαβίωση είναι σπαρμένη με μυρτιές και λουλούδια και  με την ακολουθία σας, πράγματι, βγαίνετε όλοι μαζί ….στις αγορές!!!!!!! για ψώνια, διότι μας χρησιμοποιείτε ως ψώνια και έχετε το απύθμενο θράσος να μας κοροϊδεύετε, προκλητικότατα και απρο-κάλυπτα!!!,

Έχετε διαλύσει την θαλπωρή της οικογένειας, έχετε διαλύσει με την ευρύτερη έννοια  την  οικογένεια, έχετε κλείσει επιχειρήσεις , έχετε μαυρίσει την ύπαρξη του πολίτη και τολμάτε  με αήθη τρόπο να κοροϊδεύετε και να αποκρύπτετε τεχνηέντως τις συμφορές των μνημονίων και παραμνημονίων,  κάνοντας την δική σας ελεύθερη μετάφραση, όπως εσείς  διακαώς   επιθυμείτε.

Είστε τρωγλοδύτες και βαυκαλίζετε με βερμπαλιστικές εκφράσεις,  δημιουργείτε επίπλαστη πραγματικότητα με ανορθόδοξα  επικοινωνιακά μέσα,   προκειμένου να  μας πείσετε ότι  θα πρέπει να σας απονέμουμε το βραβείο της εθνικής  συνείδησης  και  την αγάπης σας προς την  Πατρίδα.

Οι τρωγλοδύτες της Δημοκρατικής  συμφοράς, απέκτησαν ακόμα και ένα βραβείο αθλιότητας, με τις εικόνες που βλέπουμε καθημερινά με τα ίδια μας τα μάτια, είτε στους δρόμους είτε στα μη καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης , είναι φρικτές!!! Προκαλούν δέος!!!

Δεν είναι δυνατόν να εκτελούν υπηρεσία, οι άνθρωποι του  πυροσβεστικού  σώματος, στα αεροδρόμια της κατοχικής μας Χώρας και οι οποίοι δίδουν κυριολεκτικά την ψυχή τους, όταν τους καλεί  το «καθήκον», και  να κοιμούνται στο έδαφος κατά γης!!!! ενώ οι παράνομοι που εισέρχονται στην Χώρα μας  οι οποίοι μεταβαπτίζονται  ως πρόσφυγες κοιμούνται σε πολυτελείς χώρους φιλοξενίας!!

Η αισχρότατη αυτή  εφιαλτική εικόνα, κατέλαβε ένα μέρος του εσωτερικού μου κόσμου και θα μείνει παντοτινά χαραγμένη στην μνήμη μου, ως εικόνα αποτροπιασμού της κατοχικής μου Χώρας.

Αισθάνομαι εντροπή για την κατάντια αυτή, οι μόνοι που δεν θλίβονται είναι τα χαμένα πολιτικά τομάρια  που μας διοικούν δίχως την θέλησή μας.

Δεν είναι δυνατόν οι δύσμοιρες  οικογένειες να εκδιώκονται από τις  εστίες τους και να κοιμούνται στα αυτοκίνητά, στα παγκάκια, στους δρόμους και οι παράνομοι που εισέρχονται στην Χώρα μας να φιλοξενούνται σε χώρους φιλοξενίας, που δεν τους είδαν  ούτε στο όνειρό τους.

Δεν είναι δυνατόν οι γηγενείς  πολίτες να μετατρέπονται σε αλλογενείς και να στερούνται  τις νοσοκομειακές υπηρεσίες και οι παράνομοι  που εισέρχονται στην Χώρα, οι οποίοι μεταβαπτίζονται ως πρόσφυγες να  έχουν δωρεά περίθαλψη.

Δεν είναι δυνατόν η  αμαρτωλή πολιτεία  να παρέχει οικονομικές παροχές στους  δήθεν «μεταβαπτιζόμενους»  ως πρόσφυγες και τους γηγενείς που τους μετέτρεψαν σε αλλογενείς να μην υπάρχει  καμία πρόνοια!!

Είμαστε σε τροχιά θανάτου, οικονομική, ψυχική, σωματική…..τα εγκλήματα των πολιτικών δολοφόνων αυξάνονται με γεωμετρική περίοδο,  ευρισκόμαστε σ΄ένα τούνελ δίχως έξοδο στο αδιέξοδο, δίχως καμία επανάκαμψη οικονομική, αντιθέτως βυθιζόμαστε  περισσότερο,  δεν θα υπάρχει έλεος, ευρισκόμαστε δίχως ελπίδα, φοβούμαι ότι οδεύουμε σ ένα εμφύλιο σπαραγμό με αμέτρητες πληγές, ο θεός να βάλει το χέρι του.

Τα κομματόσκυλα ανεξαρτήτου χρώματος θα παραμείνουν  στην εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο,  μέχρι και την τελευταία  ρανίδα του αίματος μας.

Η κάθε επόμενη ημέρα θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη, τα γεγονότα «ομιλούν» από μόνα τους.

Τα  όνειρα τελείωσαν,  ο καθένας θα βιώσει το δικό του γολγοθά εκτός από τους απατεώνες της διαπλοκής.
Τα δεινά πολλαπλασιάζονται ,η Πατρίδα  τελείωσε, το Εθνος μας χαροπαλεύει.

Η μόνη μας ελπίδα πλέον  απομένουν οι  θεϊκές μας καταβολές που θα  πρέπει να επικαλεσθούμε στην Θεία Πρόνοια.

Ευτυχώς που έχουμε τους αρχαίους προγόνους μας τους οποίους επικαλούμαστε, για  να παρηγορούμαστε:

Όταν ρωτήθηκε ο Σωκράτης ποια πόλη διοικείται παράνομα είπε «Η πόλη στην οποία  οι άρχοντες τοποθετούνται από οργανωμένα συμφέροντα»!!!!!!!

Είναι λοιπόν πολλά τα λεφτά Άρη. Έκφραση δηλωτική της υποχώρησης και της θυσίας ιδανικών και ηθικών αξιών στον βωμό του χρήματος.