Έπεσαν ηρωικά στη Σύρο…

Το «πολέμησαν» πολύ στη Σύρο οι κορασίδες της Τελχινίδας αλλά δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα του Πανναξιακού στον τελικό της Ζ΄ Περιφέρειας με 3-2,  σ’ ένα ματς στο οποίο κράτησε περισσότερο από δυο ώρες. 

Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά έφτασε μία ανάσα από το να κάνει την υπέρβαση και παίζοντας πολύ καλή άμυνα, έβαλε δύσκολα στον Πανναξιακό, που είδε και έπαθε μέχρι να κάμψει την αντίσταση των πρωταθλητριών Δωδεκανήσου.

Η Τελχινίδα αιφνιδίασε τις Ναξιώτισσες και πήρε άνετα το πρώτο σετ, με τον Πανναξιακό να ανεβάζει στροφές και με καλές επιθέσεις να παίρνει τα δύο επόμενα. Το γεγονός αυτό δεν αποθάρρυνε τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά, που ήταν εξαιρετικά στο 4ο σετ (13-25).

Στο τάι-μπρέικ, η Τελχινίδα ξεκίνησε άσχημα (8-3), με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει και να γνωρίσει την ήττα στη Σύρο.

Τα σετ: 15-25 σε 25’, 25-17 σε 25, 25-18 σε 27, 13-25 σε 24’, 15-10 σε 20’.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ.  Παπακοσμάς και  Βρούτσης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιάννης Φραγκίσκος): Σφακιανάκη Μ., Σταυροπούλου Σ., Λιανού Κ., Κουφοπούλου Μ., Καραβανά Μ., Κυριακού Μ., Φρατζέσκου Α., Αναγνώστου Β., Κατερίνη Κ., Γεροντή α., Βομβά Π., Κατσάνη Κ.
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Κρητικού Δ., Καραγιάννη Α., Δεληγιώργη Α., Γκίκα Α., Μυρωνίδου Κ., Τερζίου Φ., Τερζή Μ., Κουφομανώλη Μ., Μανωλάκη Π.