Σημαντική η στήριξη στη Σπανουδάκη

Αναμφισβήτητα η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι μια από τις κορυφαίες σπρίντερ πανελληνίως. Η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου αλλά και οι σημαντικές επιδόσεις στα 100μ. εντός κι εκτός Ελλάδος, την κάνουν να θεωρείται η μεγάλη ελπίδα της χώρας μας στις δυνατές αυτές κούρσες.

Προσφάτως η Ροδίτισσα αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης συμμετείχε στα Βενιζέλεια και πήρε το χρυσό μετάλλιο, κάτι που έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ακολουθώντας το ερχόμενο σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Πάτρα κι εν συνεχεία οι διοργανώσεις εκτός συνόρων, η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, καθώς θέλει και αυτό το καλοκαίρι να εξασφαλίσει εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνη, αφού την ενισχύουν όλοι όσοι έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για μια σημαντική αθλήτρια με μέλλον στο στίβο.

Τα Σούπερ Μάρκετ Πάππου είναι κοντά στην πρωταθλήτριά μας, και η ίδια θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της, αφού της δίνουν δύναμη να συνεχίσει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Σούπερ Μάρκετ ´ ΠΑΠΠΟΥ ´ για την πολύτιμη στήριξη που μου προσφέρουν στη διάρκεια της αθλητικής μου σεζόν.»