Ιπποκράτης: Να γίνει σήμερα η αρχή

Απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο Ιπποκράτης, όσον αφορά στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, καθώς κέρδισε άξια την άνοδό του στη Β’ εθνική κατηγορία, μία επιτυχία που ελάχιστα δωδεκανησιακά σωματεία έχουν καταφέρει στο παρελθόν. Το να μπορέσει ν’ αντέξει το κόστος αυτής της ανόδου, διοικητικά, οργανωτικά και οικονομικά, απαιτεί συσπείρωση και σύμπραξη κι αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που φιλοδοξούν να λάβουν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. από την προσέλευση του κόσμου στη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11.00’.

Η πρόσφατη εμπειρία από την παρουσία της γυναικείας ομάδας του Ιπποκράτη στην Α1 κατηγορία και το Κύπελλο Ελλάδας έχει προσφέρει σημαντικά μαθήματα στους διοικούντες ωστόσο οι απαιτήσεις για την ανδρική ομάδα και τη Β’ εθνική είναι αυξημένες. Παράλληλα, υπάρχουν και τα πολυπληθή τμήματα υποδομής τα οποία κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα και παράγουν ταλαντούχα παιδιά, πολλά εκ των οποίων έχουν «ανοίξει τα φτερά» τους και αγωνίζονται επιτυχώς σε συλλόγους της Αθήνας και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση – πρόσκληση του σωματείου για τη σημερινή Γ.Σ., «με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου και πιστεύοντας ότι η διοίκηση χρειάζεται ενίσχυση και ανανέωση, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ευχάριστες προκλήσεις της νέας χρονιάς, αποφασίστηκε να γίνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 στα γραφεία του συλλόγου μας, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της Κω, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν από θέση ευθύνης στη νέα προσπάθεια.

Στηρίξτε, λοιπόν, όλοι την προσπάθειά μας, διότι μ’ αυτόν τον τρόπο στηρίζετε το ίδιο το νησί μας αλλά και τις νέες γενιές».