Ροδίων Άθλησις: Πέφτει η αυλαία της σεζόν

Ολοήμερη γιορτή ετοιμάζει την προσεχή Παρασκευή το Ροδίων Άθλησις με αφορμή το επίσημο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, όχι όμως και των προπονήσεων καθώς αυτές θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, «την Παρασκευή 16/6/2017 τα τμήματα μπάσκετ του Ροδίων Άθλησις κλείνουν τη φετινή αθλητική χρονιά με μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση!

Οι αθλητές μας, που ξεπέρασαν σε αριθμό τους 150, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια καθώς και σε αγώνες 3on3 ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι αθλητές που επιθυμούν να συνεχίσουν και το καλοκαίρι σε τμήματα που θα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Παρασκευή μέχρι τέλος Ιουλίου.

Η επιτυχημένη χρονιά που διανύσαμε, οδήγησε στη δημιουργία τμημάτων για κορίτσια με χρονολογία γέννησης έως και το 2008, τα οποία θα λειτουργούν παράλληλα με τα τμήματα αγοριών για όλες τις ηλικίες την αθλητική περίοδο 2017-2018!

Η Διοίκηση του Ροδίων Άθλησις ευχαριστεί όλους τους γονείς που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια το Σωματείο μας για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών! Ραντεβού το Σεπτέμβρη!».