Παίρνει μπροστά η… μηχανή σχεδιασμού του νέου Ιάλυσου

Τα ψέματα τελείωσαν για την τεχνική ηγεσία και τους Διοικούντες τον Ιάλυσο. Από σήμερα παίρνει μπροστά η… μηχανή του σχεδιασμού του νέου Ιάλυσου, που είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει.

Η έλευση σήμερα στη Ρόδο του προπονητή της ομάδας Αλέξανδρου Αλεξιάδη,  δρομολογεί εξελίξεις  σε ότι αφορά τα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η προτεραιότητα θα δοθεί στους Ροδίτες παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα σε αυτούς του βασικού κορμού. Πρώτοι στο να συζητήσουν με τη διοίκηση και κατ’ επέκταση η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας είναι, να παραμείνουν στην ομάδα οι Σάββας Παφιάκης, Γιάννης Καρπαθάκης, Δημήτρης Σταυλάς, Μιχάλης Φυλακούρης, Γιώργος Δελαπόρτας, Γιάννης Αρχοντούλης, Άγγελος Χειμωνέττος, Παναγιώτης Σπάρταλης, και φυσικά και οι Βαγγέλης Ρεκλείτης και Αντώνης Ρίκκα. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν μια-δυο διαφοροποιήσεις.

Παράλληλα οι «ερυθροκίτρινοι» δεν κρύβουν πώς ρίχνουν κλεφτές ματιές και στο Ροδίτικο ποδόσφαιρο, σε μια προσπάθεια να αποκτηθούν και να αξιοποιηθούν κατά το καλύτερο δυνατόν όσα ταλέντα είναι διατεθειμένα να έρθουν στην ομάδα και να δουλέψουν σκληρά εξασφαλίζοντας το μέλλον τους.  

Όλα φυσικά εξαρτώνται από τον σχεδιασμό της ομάδας και περισσότερο  από τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα περίοδο. Φυσικά είναι ευνόητο σε ένα όμιλο 14 ομάδων, από τον οποίο υποβιβάζονται οι επτά, ο Ιάλυσος να κάνει πρωταθλητισμό.

Η άφιξη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, δρομολογεί πλέον εξελίξεις και στα μεταγραφικά, αλλά και στην προετοιμασία η οποία έχει για ξεκίνημα της τα εργομετρικά των παικτών.