Καλοκαίρι με ιδρώτα για τον ΔΟΠΑΡ

Εν αναμονή της μελέτης, η οποία θα «ξεκλειδώσει» το εγκεκριμένο κονδύλι των 50.000 ευρώ, περιμένουν οι άνθρωποι του ΔΟΠΑΡ προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του Δημοτικού Σταδίου.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέφανος Κυριαζής και οι συνεργάτες του, έχουν μία πλήρη εικόνα για τις πρώτες παρεμβάσεις που θα χρειαστούν, ενώ θα επιδιώξουν, σε συνεννόηση με το Δήμο Ρόδου, να εξασφαλίσουν επιπλέον πόρους, ώστε του χρόνου να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν τις δράσεις τους.

Στην παρούσα φάση, οι εργασίες θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων, ώστε να γίνουν πιο ασφαλείς και πιο φιλικές για τους φιλάθλους (π.χ. βάψιμο, καθαρισμός, ανακαίνιση χώρων υγιεινής), καθώς και στην τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων (πρόκειται για αίτημα της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να γίνει ευκολότερη η διαμονή φιλάθλων φιλοξενούμενων ομάδων).

Στόχος είναι οι προγραμματισμένες εργασίες να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πέρα από το Δημοτικό Στάδιο, ο ΔΟΠΑΡ έχει αρχίσει να καταγράφει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα γήπεδα του νησιού, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους, πάντα στο μέτρο του εφικτού.